LESU Metal Mud Guard Крила splash щит за 1/14 Tmy King Haul RC Tractor Truck Model Car подобрени детайли TH04729

67.36лв.

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

"※ LESU метални калници калници за 1/14 TAMIYA King RC Tractor Truck Model Car подобрени детайли

※ Спецификация:

Марка: LESU

Подходящ за: 1/14 TAMIYA RC King Tractor Truck Model, DIY Model Car

Материал: Неръждаема Стомана

Не: LS-GW-K007-A

※ Комплектът включва:

※ Само 1PCS метален калник на задно колело A

Специална забележка: моля, уверете се, че елементът е това, което искате, ако не можете да потвърдите,моля, свържете се с мен, благодаря ви!

※ Политика Доставка:

1, ние ще изпратим към нас, CA, Великобритания, FR, DE, RU, AU, JP, повечето страни от EU.Ако сте в друга страна, моля, свържете се с мен за повече информация за доставката преди да направите покупката.

2, купувачите от Израел, Бразилия и Южна Америка, Близкия Изток, моля, свържете се с продавача за доставка, защото, може би, понякога ние не можем да кораб в страната си, поради ограниченията за доставка.

3, доставката отнема 6-18 работни дни.

※ Политика На Връщане:

Ние само искаме да се справят със сериозен купувача.

Ако вашият продукт е получил някакви проблеми, моля, свържете се с мен, ние ще ви помогнем да решите да, ние сме много запознати с този продукт.

Моля, не отваряйте лесно да се поиска възстановяване на eBay, когато установите проблем, който ще доведе до лоша работа на продавача, ние ще ви помогнем до края.

※ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ, МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка, тези такси са отговорност на купувачите.Но ние можем да помогнем да се избегне това, моля, свържете се с нас.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди покупка или очаквания".

Етикети: кранец на двигателя, Rc камион, въглероден кранец, трактор Tamiya, кормило крило, трейлър гората, Лесю камион, калник на задно колело, Лесю, хидравличен гората

Материал Метални
търговска марка Лесю
Произход CN(произход)

Безплатна доставка

Вие също може да искаш