Висококачествена батерия 2300mAh LIS1529ERPC за Sony Xperia Z1 Compact mini Z1C D5503 M51W с мобилен телефон NFC

13.49лв.

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Описание:

Съвместим телефон: за Sony Xperia Z1 Compact mini Z1C D5503 M51W смартфон с NFC

Напрежение: 3,8 В

Капацитет: 2300 mah

Пакетът включва: 1 х батерия общи познания за батерии 1,когато първо махни батерията, използвайте я отново, след това заредете я повече от 1-2 часа след пълно зареждане, използвайте я , направете това в рамките на 3 пъти, а след това заредете я напълно за нормална употреба. 2,временна къс капацитет на новата батерия ще се дължи на факта, че тя не се използва в продължение на дълго време, това е нормално, общият капацитет ще бъде възстановена посредством използването в продължение на 3-5 пъти. 3 Не използвайте ниско зарядно устройство за зареждане на тази батерия, за да се избегне повреда на батерията. 4 Не поставяйте батерията в зарядното устройство е твърде дълго. 5,без разбиване и не променяйте структурата на батерията. 6,Не отстранявайте етикета на батерията 7,най-Добрата температура на съхранение-20℃--5℃ топло известие:

Нашият магазин продава цялата продукция, която е гаранция за качество.Неправилното използване на продукти може да доведе до неизмеримому увреждане на вашето устройство.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.

Коментари:

1 .Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за развитието на нашия бизнес.

2 .Ако имаш и обичаш нашите стоки,положителна оценка е много оценявам и благодаря за вашата подкрепа.

3 .ние ще ви дадем отстъпка за вашата следваща поръчка, ако вие ни оставите положителен коментар и 5 звезди..

Етикети: пръстен sony xperia z1 compact, мини-смартфон с nfc, видео с мобилен телефон, мобилен телефон мотоциклет, защита на sony xperia z1 compact, батерията е nubia z5, android телефон мини, батерия за телефона sony ericsson, на задния панел sony xperia z1 compact, xperia z5 голяма батерия

Сертифициране На Качеството ce
Номер На Модела LIS1529ERPC
Оригинал или не Съвместим
Съвместим Марка Sony
търговска марка аньшэн
Капацитет на батерията(ма) 2801mAh-3500mAh

Безплатна доставка

Вие също може да искаш