RONE0144 стари метални консервени знаци писмо знак "Париж Франция" на регистрационни номера на автомобили изкуството на стената занаяти живопис 15x30cm

8.09лв.

10.11лв.

-19 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Описание на продукта

Характеристика: високо качество, творчески, договор, модерен.

Украса: бар, кафене, къща, всички видове индивидуални места в характера.

Материал: метал (желязо), tinplate

Размер на елемента: 15x30 см 6x12 см

Тегло: 130-150г

Сигурно : без отблясъци, цветостойкий, чист, прост, водоустойчив.

Опаковка: всеки в пузырчатый чанта или найлонова торбичка.

Моля, обърнете внимание: във всеки ъгъл на тази снимка има малък кръгъл отвор, за да помогне на клиента да се определи картина.

Детайл На Боядисване На Метал

Подробности и опаковка

Плащане:

* Ние приемаме плащане подкрепа Reinporetail.eu.

* Пълно плащане трябва да бъде направено в рамките на 3 дни след поръчка.

Доставка:

* Доставка ще се организира в рамките на 2 РАБОТНИ дни след приключването на плащане.

* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) въздушна поща зидани Стълба, която отнема около 25-30 работни дни, за да пристигне в местоназначението.Ако спешно се нуждаете от продукт, можете да изберете друг по-бърз начин на доставка, посочен по-горе.Вие трябва да платите цената за доставка за направените разходи.Но ние можем да ви предложим отстъпка за този продукт.

* За да се гарантира, че се получава поръчката с включен ддс. - свободен или по-ниски данъци върху вноса, ние я обяви като "подарък" или с по-ниска стойност, ако всички мита или такси за внос на отговорността на купувача.

* Ако не получите вашия продукт в рамките на 30 дни след изтичане на срока за доставка, моля свържете се с нас възможно най-скоро

Връщане:

* Моля, не се колебайте да се сключи с нас договор, преди пускането на поръчката, което може да помогне да се избегне получаването на стоката, което не ви устройва.

* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте удовлетворени, можете да ни върнете стоката в първоначалното състояние за връщане или замяна.Рекламации се приемат в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Купувачът носи отговорност за транспортните разходи, направени при доставката на продукта обратно.Преди да ни изпратите обратно стоката, моля свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане и размяна.

* Ние ще възстановим всичките си пари, освен за доставка и таксата за обработка на пратката, след като получим вашите върнати детайли.Благодаря за вашето внимание нас.

Коментари :

* Нашият успех зависи от вашето удовлетворение.Така че, вашият положителен резултат на въздействието е много важно за нас.

* Ако сте удовлетворяетесь с нашите подробности, моля, dont се колебайте да ни даде положителен резултат въздействие.

Етикети: постер с Айфеловата кула, метална табела Париж, лондонската чиния, Лондон, декор в Лондон, американски регистрационен номер, парижки знак, метална плоча, метална табела, метален плакат

дръж се ТВ стая, хол декорация на дома
Стил стари метални табели
Тема боядисване на метал
търговска марка АЙБУЛЛИ
Тип стенно художествено занаят
Предмет на метална лидице ретро табела за регистрационен номер
Украса стенно изкуство и картини занаяти
Категория Продукти Начало Декор
Материал метал(желязо), tin
Размер 15x30cm ( 6x12 см )
Форма парче

Безплатна доставка

Вие също може да искаш