G Забележка гърлото чакра мат кристални поющая купата 10 инча с гумен чук и о-пръстен

55.10лв.

81.03лв.

-32 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Моля, Обърнете Внимание

1.защото на различен принцип на митническия на страната, което се случва.задължение Cutom порученная местната митница,Продавачът не поема митническа такса, тя се плаща от купувача. 2. бихме могли да предложим кристален размер поющей купа от 6 инча до 24 инча и целият тон C D E F G A B ,ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с мен, бих искал да цитирам вас възможно най-скоро.

За Кристал Поющей Купа

Кварцевая кристален поющая купа, изработена от высокочистого кварцов кристал, е отличен инструмент. -Кристален поющая купата е изработена от 99,998% чист кристал - приятно, ясно, дълбоко, изненадващ и богато вибрационни резонанс със силата на медитацията. - Идеален Подарък За Медитация,Молитва,Йога,Релаксация. - Кристален поющая купа се избира един за друг преди закаляване на растенията.ние можем да гарантираме, че ще останете доволни от нашите кристал поющей чаша.

За Чакра

- Бележка на C: енергия Муладхары ни позволява да използвате смелост, находчивост и воля за живот в трудни времена.Тя ни свързва с духовни енергии на нашите предци, техните предизвикателства и победи. Втора чакра-това е център на чувства, емоции, удоволствие, чувственост, близост и връзка. Дарът на тази чакра-се чувстват вашата лична сила, за да сте сигурни, отговорен и надежден. Това е центърът на вашите дълбоки връзки с други същества, на чувства, на грижа и състрадание, вашите чувства на любов към себе си, алтруизъм, щедрост, доброта и уважение. -Забележка G:дар на тази чакра е вземането на вашата оригиналност, изражение на вашия истински глас и едно слово на истината. -Забележка а:илюзия и достъп до по-дълбоки истини - за да видите отвъд разума, отвъд думите. Бележка Б:на нивото на седмата чакра не интелектуалното познание, но има спокойствие, радост и дълбок мир в живота си.

Как Се Играе

1.трябва да се удари по 3 от страните на чашата в изправено положение 2.Използвайте замшевый ударник или гумен чук, за леко почука по повърхността на чашата близо до плоскому горния край. 3.след това "следвайте звук около чашата"с помощта на бойко или чук,увеличаване на продължителността Забележка:методи точки на триене имат пряко по посока на часовниковата стрелка и обратно (обратно на часовниковата стрелка),

Етикети: кристален купа куче, чакра гривна, новост кристален купата, пръстен рейки, купа пее, поющая кварцевая купата, прозрачно кварцевое пръстен, голям кристален купата, кварцевое пръстен, пейте кварцевую поющую купата

Диаметър (см) 20 см
чакра Горловая Чакра
Размер 10 inch
търговска марка КВКА
Номер На Тон 10
Номер На Модела 10-ИНЧОВ КРИСТАЛЕН ПОЮЩАЯ КУПАТА
Име кварцевая кристален поющая купата
Нето тегло (кг) 3,5 кг
Произход CN(произход)

Безплатна доставка

Вие също може да искаш