Крайния изключвател Osisense XC XCMD2115L1 = ZCMD21 + ZCE01 + ZCY15 + ZCMC21L1

69.21лв.

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT и т.н. След потвърждаване на плащането ние организираме доставка на колкото се може по-скоро.

3. моля, внимателно потвърдете вашия адрес за доставка, преди да го доставят.Ако имате някакви въпроси, ние ще се свържем с вас навреме.

4. Ако изберете начин за доставка на продавача ,ние ще изберем експресна доставка в съответствие със стоки и адрес на резервацията.

5. обикновено стока ще бъде изпратена навреме.Понякога няколко дни може да бъде удължен, поради обичаи или времето.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще ви дадем правилния отговор и схема на лечение възможно най-скоро.Ние ще реши всички ваши въпроси, докато не сте доволни.

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го изпрати обратно с датата на получаване.Ако повече от 7 дни или той е бил използван,а след това за възстановяване или замяна да не бъде.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка,за да върнете продукта, ако само продукт(и) не е (са) не е така, както е обявено.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог , след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Reinporetail.eu.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила, когато потвърждавате поръчката в Reinporetail.eu!

Етикети: екран skr, zcp21, комплект горивни манометров, дисплей anet, LCD sla, ls055r1sx03, пиезо сегашния скок, дисплей bigtreetech, Сензорен дисплей с 3d принтер, пьезокольцо

Произход CN(произход)

Безплатна доставка

Вие също може да искаш