Универсален Мухъл разпоредби за Шатона рамка Samsung iPhone LCD средно отделно регулира част на матрицата резервни TBK 268

23.68лв.

26.32лв.

-10 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Универсален Мухъл разпоредби за Шатона рамка Samsung iPhone LCD средно отделно регулира част на матрицата резервни TBK 268 1,Тази Мухъл подпомагаща лепило външен стъклен обектив към LCD, обмен на лепенката на екрана на дисплея,както и машини за разделяне променят взрывно уреди на екрана, заедно с предимство. 2,конструкция на процеса на мухъл ще бъде малко по-малки (0.02 mm - 0.05 mm) е нормално явление. 3, само Когато започнете да използвате за да бъде малко стегнат, и този път можете да използвате нож за почистване на страна,ако е твърде голям, той губи ефекта на самата форма, не може да бъде поправен.

За Доставка :

Ние ще изпратим извън вашия подтверженный поръчка в рамките на 48 часа (с изключение на празника и почивните дни ).

Ако ние не кораб извън рамките на 48 часа ,ние ще се свържем сте възможно най-скоро и да се изяснят дни перевозкы пратка за Вас.

За Плащането :

Ние приемаме плащане по условному депонированию !Ние просто изпращаме стока само на адрес Reinporetail.eu , моля, уверете се, че адресът е в Reinporetail.eu най-подходящия !За руския купувач, моля , посочете пълното име, благодаря !

Коментари :

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. 1. след като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ще ни осведоми, че вие сте получили вашите продукти. 2. Ако удовлетворяетесь с нашите детайли и обслуживаниями,моля излезте положителен резултат на въздействието и 5 звезди 3.Ако имате някакви проблеми с нашите подробности,моля, чувствайте свободни да се свържете ние най-важното преди да излезе отрицателен резултат въздействие.Вашето удовлетворение е много важно за нас.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: реле hf3fa, прес-форма на iphone 12 pro ymj, жидкокристаллическая рамка j600f, момиче рамка мухъл, позицията на прес-форми на iphone, калъп за iphone x, мухъл за iphone xs, преносим дымосос, форма за помадной рамка, прес-форми за iphone

Страшно, какво ще стане! LCD средната рамка bezel самостоятелна корекция на формата
Име Универсална локационная форма за Samsung iPhone
С Магнитен No
Тип Резервни части ТБК 268
Пакет Сигурен и силен
Включени Част 1
Доставка В рамките на 3-5 работни дни след плащането
Ключова дума Универсална Форма На Местоположението
Материал Друго

Безплатна доставка

Вие също може да искаш