Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 основни слушалки Бял

74.51лв.

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 основни слушалки Бял

Безжични слушалки Xiaomi Mi 2 True Basic-това е наскоро построена Bluetooth слушалка версия 5.0, която осигурява отличен звук и объркана качеството на безжичен покана.

Полу-слуховата дизайн може да осигури максимален комфорт и оптимално добре за продължителна употреба, тихи разговори, за потискане на околния шум с помощта на двоен микрофон за да се гарантира, че телефонът не засорился.

По-дълъг живот на батерията: време на работа на батерията на слушалката е 5 часа при пълно зареждане, а общото време за работа на батерията в кутия е 20 часа.

Откриване на ушите: когато каска заснет, вграден сензор може да помогне за автоматично спиране на музиката, кликнете два пъти бързо сдвояване (global MIUI), натиснете слушалката, за да получите достъп до управлението на музика, телефонен разговор или гласова помощ.

Отлично качество на шум: слушалки са съвместими с AAC, който е усъвършенстван кодиране, който може да получи най-доброто качество на звука на iOS и Android.

Етикети: earbud true wireless, един плюс куршуми тел 2, air 2 pro xiaomi, Mi Ксиоми, airpodspro, 3 xaomi, слушалки ninja xiaomi, mi true wireless earphones 2 basic mini, air 2 se xiaomi, главоболие, телефон bluedio

Модел XiaoMi Слушалки слушалки
Стил В Ухото
търговска марка Xiaomi

Безплатна доставка

Вие също може да искаш