безплатна доставка, тест за TH-P50U20C TNPA5090 AD TNPA5091 AD буферна плоча

21.10лв.

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

купувачът трябва да го прочетете!!!

Моля, обърнете внимание:

1: Описание Преди покупка, моля, прочетете внимателно име, моля, уверете се, че модела такси и модели коли, ако не сте сигурни, право да купуват продукт не съответства на работа, това е отговорност на купувача, ние не носим отговорност, ние може да приеме връщане на стоката, но ние не поемаме транспортните разходи, ако не разбирате въпроса, вие винаги можете да ни изпратите писмо, ние ще отговорим на вашата поща, благодаря!

2.Тези продукти са използвани, компоненти монтажна платка не всички счупени,ние изпитаме преди да сме изпратили ,

3. целия продукт е тестван преди да превозва.Ако продуктът е повреден по време на доставката, моля да ни уведомите за това веднага след получаването му.

4: Не отваряйте спор, защото даден продукт е стар.Имаме подробно описание.Ако не можете да го приемете, моля, не правете поръчка и не повикване излишни спорове.Благодарим ви!

5:част от продукта е нов и оригинален, в случай на запасите има нов състав, ние ще изпратим имейл на всички нови храни, ако в случай на нов състав продадени, ние ще изпратим старите продукти, но всички продукти са строго тествани преди да го изпратите, така че не се притеснявайте!надявам се да ме разберете!

6: Всички продукти имат три месеца гаранционен срок, ако имате някакви проблеми с качеството, можете да се свържете с нас ,ние можем да променим стоки и техническо обслужване, Ако не сте доволни, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи, без никакви загуби.

Етикети: жило m5stack, 5-инчов монитор камери, ключова прозорец, гитарная инсталация 6 торент, esp32 m5stack, Intel J1900, мини-КОМПЮТЪР на intel, сегмент на LCD дисплея, ads1115, iprog pro full 2020

търговска марка Генрилиан
Тип Вградена Индустриална Дънна Платка
Произход CN(произход)

Безплатна доставка

Вие също може да искаш