ANJURUISI стари дантели апликация къси булчински рокли 2019 Scoop Cap ръкави с дължина до средата на прасците евтини сватбена рокля бутона " Назад

98.08лв.

140.12лв.

-30 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Добре дошли в магазин ANJURUISI

когато правите поръчка, ако не сте стандартен размер ,моля, напишете своя е размерът на информация е ясно.ако сте стандартен размер, вижте нашите таблица с размери, ние правим рокля размер според нашата таблица с размери.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

1.Имам нужда от друг цвят и с индивидуални размери,но не мога да го изберете, когато поставете този ред, какво да правя?

Нашите размер и цвят са свободни.Можете да поставите тази поръчка с ваша заявка.Ние ще направим рокля в съответствие с новия съобщение.

2. Мога ли да направя някои промени в оригинален дизайн или вашата фабрика може да направи моят собствен дизайн?

Абсолютно нормално!Моля, свържете се с нас преди да поръчате.

3.Мога ли да изберете друг цвят и индивидуален размер?

Разбира се, моля, вижте Подробности по-долу.

4. спешна, или на спешна поръчка

Ние също признаваем поръчка спешкы.Моля,свържете се с нас преди да поръчате, за да потвърди датата и допълнително заплащане съответно, благодаря.

5. митнически такси

В повечето случаи, понякога и в някои страни от митническия служител, може да бъде строг.ние не носим никаква митническа такса, моля, проверете митническата политика на собствения си място.

Бележки:

1. като честен продавач, Ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90% -95% по същия, като на оригиналния образ.Ако искате 100% да е точно същата, моля простете.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте поръчка, ако все още настоявате на 100% прилика.Благодарим ви за разбирането.

2. сватбена рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

3. Ние ви предлагаме да изберете шнуровку, която е по-подходящ за регулиране на размера, за да отговарят по-добре на вашето тяло.

4. Рокля може да се направи в изготвянето на поръчка в размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, за да го измери за вас, внимателно следвайки препоръките по индивидуални измервания, преди да си купите рокля онлайн.

5. няма готови рокля.Всичко рокля трябва да се шият по поръчка!Целият интериор на процеса на поръчка(от датата на получаване от нас на Вашето плащане и измерване) ще отнеме 8-15 работни дни(с изключение на спешни поръчки).

6. Преди пускането на поръчката, моля, прочетете внимателно всички наши обяви, Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, разликата в цвета се избегне невъзможно, така че ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали, моля, разберете.Ако сте много стриктни в цвят, моля свържете се с нас на първо място, преди да направите поръчка.Благодарим ви.

Етикети: скорост на зареждане, ключ a1708, сватбена рокля 2019robe, рокля СРЯ, СР рокля 2020, традиционно китайското сватбена рокля 2019, рамото сватбена рокля 2020, 2021 СР рокля, подвижна панделка рокли червен, сватбена рокля с волани

Украса Дантела
Тип Елемент Сватбени Рокли
Деколтето лъжичка
Вграден сутиен ДА
Талия Натурални
Номер На Модела АА-220
За Бременни Жени No
Влак НЯМА
Дължина На Роклята До Средата На Прасците
търговска марка АНДЖУРУИСИ
Дължина ръкав(см) Кратък
Плат, Булчински Рокли Тюл
Стил Ръкави Колпачковый Ръкав
Елемент На Модата Реколта
място на произход на стоките Китай
Реалните Изображения No
Задната Част На Конструкцията Бутон
Силует А-ЛИНИЯ

Безплатна доставка

Вие също може да искаш