Cofoe Baby Thermometer медицински челото дигитален термометър безконтактен инфраред температурата на тялото на детето портативен за детска треска

20.85лв.

30.22лв.

-31 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Cofoe Baby Thermometer медицински челото дигитален термометър безконтактен инфраред температурата на тялото на детето портативен за детска треска

Въведение термометър

Принцип на работа на безконтактен термометър е да се използва сонда за определяне на инфрачервена температурата на човешкото тяло.Само за 1 секунда, ще бъде показана температурата.

Предимства на термометър

1. немски прецизна сонда, точност ±0.2℃. 2. само за 3 секунди може да се измери температурата на тялото. 3. Три цвята за определяне на температурата на : зелено - нормална температура, оранжево - лека треска, червен - висока температура. 4. два модела : модел на тяло (температура на тялото); object model (температура на вода ,мляко ,храна и така нататък. 5. Избягвайте да докосвате кожата,удобно измеряйте температурата на детето. 6. съхранение на 50 зададените стойности. 7. автоматично изключване. 8. преминете ℃ / ℉.

01. немски внесени сонда

Точност сонда, изискана изработка, точно измерване.

02. интелигентно напомняне за трикольор подсветка

Нормотермия(Зелен): 34℃ - 37,3℃ .Лека треска(жълт цвят): 37,4℃ - 38℃ .Гиперпирексия(червен цвят): 38,1℃ - 42,9℃ .

03. една ключова температура

04、50 групи стойности памет

Два модела : модел на тяло (температура на тялото); object model(вода ,мляко ,температура, храна и така нататък.

05. инфрачервено бързо измерване на температурата

Универсална машина

Ключ за превключване на температура, може да се измери температурата на водата, температурата на мляко, стайна температура, температурата на храната и т.н.

Как да използвате?

Стъпка 1: поставете отново батерията (съвет:Не се настройвайте погрешно).Стъпка 2: от челото на 1-3см ,те кликват на клавиш измерване, на екрана ще се покаже температурата на тялото.Стъпка 3: на клавиш"mode", може да превключите в температурата на тялото и на температурата на обекта .Забележка: ако температурата е ниска, след това на екрана ще се появи "LO", ако температурата е твърде висока, тогава на екрана ще се появи "Hi".

Топли Съвети:

* Когато поставяте батерията, уверете се, че етикетът "+/-" * батерията не се включва, защото от нея не може да бъде изпратено, моля, обърнете внимание на това!

Етикети: дигитален термометър med, медицински иструмент, дигитален термометър, ИНФРАЧЕРВЕНА термични камера amg8833, Сеид, термометър, мини рулетка, термометър, инфрачервен термометър цифров, измерване на температурата

Тип Елемент Термометри
Запис В Паметта 50 групи
Произход Континентален Китай
Размер 178*48*40mm
Документ CE
Материал КОРЕМНА ПРЕСА
Батерия 2 елемента *AAA алкални батерии(не са включени в комплекта)
Номер На Модела KF-HW-001
Име Термометър Forhead лазер цифров св Cofoe LCD Ультракрасный
Функция Определяне на температурата на тялото
Напрежение DC 3V
Измервателен Обект Тялото и обект
търговска марка Cofoe
Дисплей LCD дисплей на цифров
Целта Потребител Един възрастен и едно дете

Безплатна доставка

Вие също може да искаш