Осигурете кръгли стъкла за лазера смогите да бъде фикчированным каска на оборотни и дълготрайни активи заваряване сваривая стъкло еърсофт Steelmaking Steelmaking

12.96лв.

26.99лв.

-51 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Осигурете фокусирано върху произвеждаме продукти на дихателния апарат, ни за глобални продажби на магазин, осигуряване на качеството на планината тавър!Ние предлагаме най-добрата цена, добре дошли да купуват в големи количества, има приятна отстъпка от цената!Моля, изпратете електронно писмо на консултант!Ние предлагаме различни видове транспорт, доставка, пощенски, Търговски, по куриер и т.н.

Изпращаме в останалата част от света, ако не можете да изберете доставка до вашата страна, моля, изпратете електронно писмо на консултант!

Цвят: тъмно син

Броят на продажбите: 1 бр. / опаковане.

Употреба: подходящ за заварка, газова рязане, паять, паять, мелене, стоманена на висока температура дейност.

Използването На Продукта:

Характеристики на продукта: за защита на очите на потребителя, высокопрочные лещи, ефективно блокиране на 99% UV и 98% инфрачервени лъчи, в процеса на носене не ще бъдат подложени на силното ефекти и да се избегне пръскане на спрей в главата.

Потребителят трябва да се утеши с детайли в дизайна лявата страна на рамката, за да добавите точка за захващане на противоскользящего улавяне, лесно сжимаемую; огледални крака регулируема дължина, носи по-удобно.

Соотвествуйте GB2626-2006

Този продукт се състоя инструкции EN166, за да изпитате оптически ниво;

Ефективно блокира 99% от UV и 98% инфрачервен, за да се избегне риск от нараняване на очите.Но също, за да се предотврати излагане на ултравиолетова светлина, дим, химични вещества в очите и кондензация на водна пара върху линията на погледа.

Този продукт се абсорбира специфична дължина на вълната на спектъра, може да се използва като спектрален материал.Елементарен набор от кобалт в стъклото, което го прави силно абсорбира светлина в длинней дължината на вълната на видимата светлина, и синята светлина рядко претоварени, така че стъклото кобалт изглежда синьо.

Основно използван в лабораториите, заводите за производство на стомана, плавильнях и завода за цимент, за да наблюдава пламенами.

В процеса на производство главно чрез кобальтовое стъкло наблюдават цвета на пламък, за да се определи температурата на фурната.Топлинния поток в пещи, задвижвани с гориво, което води до нагряване на пламък, и температурата на фурната се увеличава, така че температурата на пламъка е висока, а температурата на фурната е също така висока.Нормалната температура на пламъка чрез кобальтовое стъкло се вижда: най-висока температура в средата на пламъка на бялата, най-висока температура от двете страни е светла, отпред е черен.

Пламенная реакция в лабораторията, чрез кобальтовый стъклен филтър жълт цвят.За синя светлина с различни дължини на вълните, жълт на цвят, кобальтовые елементи могат да бъдат напълно усвоени, така че синьо кобальтовое стъкло може да се филтрира с жълт цвят, изтриване интерференцию йони на натрий и да наблюдава истинския цвят на пламък.

Етикети: страйкбольная пружина, въздухът е мек оръжеен метал co2 биллес, преносими заваръчни очила, страйкбол за каска, маска за лице с козирка, страйкбол M4, бърз каска, на кутията е каска, козирка на предната маска, страйкбольный каска

Номер На Модела лазерни очила
Материал кобальтовое стъкло
търговска марка осигури
Характеристики gafas de seguridad proteccion

Безплатна доставка

Вие също може да искаш