Гел маска за очи с дупки за очите горещ студен компрес пакет очна терапия охлаждащи ледена маска за очи Гел за подпухнали очи, сухи очи, главоболие

13.49лв.

16.86лв.

-19 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Гел маска за очи с дупки за очите горещ студен компрес пакет очна терапия, охлаждащи ледена маска за очи Гел за подпухнали очите, сухота в очите, главоболие

Тази гел маска за очи чудесно за облекчаване на умора на очите, очни налягане, както и за предотвратяване на синини под очите и подпухналостта сухота в очите.

Поставя се в хладилник за 2 часа или повече, а след това нанасяйте върху очите си за около 6 минути всеки път.

Проверено CE и FDA, двойна загерметизированный с холодостойким мек PVC, не съдържа никакви токсини и няма латекс. проверката на налягането на 100%, няма разлика, няма течове, за многократна употреба и микровълнова.

Той не си затваря очите, ви позволява да четете, да гледате телевизия, едновременно успокоява зоната около очите.Дължина на лентата може да се коригира, ако е необходимо, може да се използва многократно.

Гел маска за очи, произведени в регистрирано дружество CE и FDA, тя е запечатана холодостойким и премиальным мек PVC, не съдържа токсини и латекс.

Просто поставете гелевую маска за очи в микровълновата за 10 секунди, за топлинна терапия или охладете я във фризера не по-малко от 2 часа за студена терапия, за успокояване на уморени очи, подуване на очите, подуване на очите, сухота в очите или главоболие.Гел маска за очи с дупки за очите ви позволява да четете или да гледате телевизия, успокоява очите, без никакви нарушения или капки.Той остава гъвкав след замразяване и плътно прилепнала към областта на очите или на челото с помощта на велкро отзад, за да можете да регулирате размера.Насладете се на удобно облекчение.

Как да го използваме?

Студената терапия ~ замразете най-малко за 2 часа.

Топлинна терапия ~ загрява в микровълнова печка за 10 секунди.

Използвайте за топлина, за да помогне за облекчаване на: оток на очите, сухи очи,напрежение, тъмни кръгове, умора, стрес и други проблеми с очите.

Използвайте при настинки,за облекчаване на: повишена температура, синусовое налягане, главоболие, мигрена, алергия, блефарит, бръчки.

Етикети: мъжете спят маска за очи, очите на падане, студена гел маска, студен очите, студена маска за очи, маска за лице за студено време, леден Джин голям, опаковка маски за лице, горещи студени многократна употреба гел пакети, радиостезия

Функция 3 Освобождаване от подути и подпухнали очите, сухота в очите
Функция 2 Да се освободим от стреса, подпомага за подобряване на състоянието на сън
Функция 1 Облекчаване на главоболие, мигрена, синусова на болка и стрес
Тип Гел маска за очи
търговска марка ньюго

Безплатна доставка

Вие също може да искаш