Чрез тест за качество е 486 586 ISA IPC видео карта VGA TVGA8900D-R TVGA8900D

91.16лв.

101.29лв.

-10 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да си позволи всички допълнителни разходи!

1.ние приемаме плащания чрез Reinporetail.eu НАБИРАТЕЛНИ

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

3.Ако можете,t вземете вашата поръчка веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

4.100% от всички доставени продукти са тествани преди да изпратите, и ние гарантираме, че всички наши продукти, които ще получите, ще работят в пълен ред.

5.В момента ние изпращаме стоки по целия свят.С изключение на APO/FPO, които използват доверени трети страни куриерска служба.

6.колко време ми е необходимо, за да изпълни заповедта.

7.Времето, необходимо за получаване на вашата поръчка зависи от 2 фактора:на избрания от вас начин на доставка и период на изпълнение на поръчката.Моля забележете, че ние d o ни най-доброто, за да убеждаться че се получава вашата поръчка своевременно.По-долу са на изчислената времева рамка.

Начин на доставка:

По-долу са нашите партньорски логистични компании и на изчислената времева рамка.Пътуване във времето варира в зависимост от това,къде се намирате.

Начин На Доставка Очакваното Време

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

Ние не носим отговорност за забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.Но ние ще ви помогнем да следите за определяне на парцел, докато не я получи.

Гаранция:

1.продуктите са от най-високо качество,така че,ако не сте доволни, придобити стока, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти .Възможно най-скоро.Ние можем да ви помогнем с каквото връщането и връщането на парите в зависимост от състоянието на стоката.

2.ако стоките, които сте получили не е така, както е описано.Моля, уведомете ни, и изпрати обратно в рамките на 3 дни за връщане на парите.Ние ще възстановим парите си в рамките на една седмица от датата на получаване на върнатия продукт.

3.Ние предлагаме гаранция 3 месеца за място от нашите продукти.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние

Моля, обърнете внимание, че следните продукти не подлежат на връщане:

1).Използвани Елементи

2).детайли без нашата етикети или оригиналната опаковка

3).продукти, които не са ни изпратени

Забележка:клиентът трябва да поеме разходите за доставка на стока обратно,ние плаща доставка за повторно изпращане.

Етикети: tb250, дънна платка със слот isa, carsoft, дънна платка за hp omen, 486 процесор, тест на мощността на КОМПЮТЪР, графични карти palit, дистанционно управление ricoh pj s2440, ip-тестер, последната vga карта

Номер На Модела 486 586 ISA
Безжична Връзка Кабелна Управление
Воспользуйся TV
Документ НЯМА
Произход AR (произход)
Пакет ДА
търговска марка Таофа

Безплатна доставка

Вие също може да искаш