50 двойки (двустранно) студени восъчни ленти за епилация за краката, тялото, лицето натурални съставки удобно здраве не е необходимо да се нагрява

18.64лв.

29.58лв.

-36 %

Рейтинг 

Нов

В наличност

Споделяне

50 двойки (двустранно) студени восъчни ленти за епилация за краката, тялото, лицето натурални съставки удобно здраве не е необходимо да се нагрява

Характеристики:

Размер:18 х 9 см

За краката, тялото и косата на лицето

Няма нужда да се загрява преди употреба

Подходящ за всички видове кожа

Подходящ за пазара на дребно

Въведение:

Студен восък е създаден от висококачествени естествени съставки, без да се използват химикали или консерванти.Ако се грижите за кожата си,не използвайте химически средства за премахване на коса,избирайте естествена алтернатива.

Студен восък премахва всички типове коса, дамски и мъжки, тънки, груби или твърди косми.Благодарение на студения воску епилация още никога не е било толкова бързо и лесно.Просто горчица на разпространението на восък,натиснете върху ивица апликатор и изтрийте го с едно бързо движение.

Бърз и лесен метод на студен восък премахва нежелани косми с корените, оставяйки кожата копринено гладка за срок до шест седмици.Повторно използване на студен восък отслабва волосяную фолликулу,която пречи на прераждане, в резултат на което космите стават по-тънки и по-редки.

С помощта на:

Раздел 1:пазете кожата си чиста пред вощить (можете да използвате пре-восък за лесно почистване на кожата е перфектно)

Стъпка 2:запомни посоката на растеж на косъма.

Стъпка 3: почистете восковую ивица на ръцете в продължение на 30 секунди,след това изчистете две ленти един от друг, нанесете една от тях е област, в която искате да премахнете космите.

Раздел 4: твърдо пригладьте го в същата посока като растежа на косата, на около 10 секунди,гарантира че уплътнението безопасно е фиксиран към кожата.

Стъпка 5: провеждане на кожата стегнат, за да се избегне дискомфорт, незабавно се издърпва ивица назад към себе си, срещу посоката на растежа на косата, дръжте ивица колкото е възможно по-близо до кожата.

Раздел 6:изваждайте сверхнормальный восък по кожата или чиста стартера тампон или кърпа от памук.Не използвайте сапун или спирт за почистване на кожата, след като восъчна маска.Ние предлагаме да се овлажнява след восък, за да защитите кожата си.

Опаковката включва:

Студена восъчна ивица 50 двойки(двустранно) може да се използва 100 пъти

Етикети: тъканни восъчни ленти, ленти с восък за лице ulta, восъчни ивици biore, ивица от восък, миро нарастващ е, епилация, кола маска Муми-трол, восъчни ленти за лице cvs, топлинна ивица, валиковый восък, депиляционный восък

Тип Восъчна Ивица
търговска марка анмас Руччи
Номер На Модела 50 двойки (двустранно)
Произход CN(произход)
50 двойки (двустранно)

Безплатна доставка

Вие също може да искаш